EKÕLi piirkonnapäev Haapsalus

11/03/2012 08:41

Üritus toimus Haapsalu Linna Algkoolis. Nagu Küllike nentis, et õpetajatele meeldib rohkem praktikult õppida, on ka piirkonnapäevad nii ülesehitatud, esinevad piirkonna õpetajad. Kuulata, õppida, meisterdada jätkus 7 tunniks. Päevakava

Et aeg-ajalt värskendada mälu, mida kuulsin, nägin sellel üritusel, lisan nopped veebilehele, ei pea pabermappides sorima :)

  1. Vahenurme lasteaed-algkoolTarvi Tasane - meisterdajate blogi, lisamaterjalid oma õpilastele
  2. Palivere Põhikoolist Kristel Tereping ja Lehte Jõe Taebla Gümnaasiumist. Nende fantastilised meisterdused https://m-ideed.blogspot.com. Nende ideid CD-l sai ka kaasa osta.
  3.  Hiiumaa Suuremõisa Külli Kreegi ja Jaana Omann - vahvad ideed sellest, kuidas nemad lugemist seosatava dramatiseeringutega, muusikaga, kunstiga. Külli jagas omakirjutatud instseneeringuid, Jaanalt aga nukkude meisterdamise juhendeid. Selles koolis korraldatakse vahvaid projektipäevi. Pisikooli eelis.
  4.  Rapla Ühisgümnaasium, Rapla Ühisgümnaasiumi algklasside ajaveeb  Mery Ambur rääkis stendiviktoriinidest. Nägime ja sirvisime tema õpilaste koostatud teemaraamatuid. See, et algklassiõpilane teeb pisiuurimistöid ehk siis pisireferaate, on vaid algus pärisreferaatidele. Mery ilmeka esinemise lõpus jäi kõlama muremõte, et ...
  5. Lugemine ja IT - ML
  6. Küllike Kütimets (isiklik koduleht)ja Rakvere Gümnaasiumi õp Mare Kütt rääkisid oma peatselt ilmuvast aabitsast. Praktikutele võib juba ehk kindel olla. Aabits ilmub Mauruse kirjastuse kaudu. 


View My Stats